Його будівництво вже стартувало, повідомляє AUTO-Consulting.

Про це повідомив колекціонер ретро-техніки та старовинних автомобілів Андрій Ахтирський, в 2026 році під Києвом планується відкриття технічного музею 20-го сторіччя. Його будівництво вже розпочалося.

«У моєму дитинстві в мене не було навіть мопеда, тому я дуже заздрив іншим хлопцям. Зараз, коли я вже 10 років колекціоную, приємно усвідомлювати що захват від автівок передався і дітям. Є на кого залишити сімейну справу». поділився Андрій Ахтирський

Цікаве за темою: 24 серпня у Києві пройдуть ралі на історичних автомобілях "Українська легенда" — збиратимуть на дрони для ЗСУ

Тому саме зараз він хоче побудувати музей ХХ століття, де будуть представлені не лише автівки, а й працюватимуть інсталяційні зони. Його відкриття планується на 2026 рік.

Читайте також у нашому телеграм-каналі: У столиці 9 вересня відбулося історичне ралі «Українська легенда» (ВІДЕО)

Вже сьогодні розпочато будівництво декількох корпусів майбутнього музею. Відомо, що розміщуватись він буде під Києвом на теріторії Золочівської сільради. Видання буде слідкувати за розвитком цього проєкту і повідомляти про цікаві новинки у майбутньому музеї. А подивитися деякі, з майбутніх експонатів, можна у цьому відео:

Раніше телеграм-канал Хрещатик писав про те, що у Києві провели виставку раритетних ретро-автомобілів.