Про це стало відомо з публікації закладу у фейсбук.

Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» МОЗ України оголошує про відкриття оновленої Дитячої лабораторії сну, кабінету «Комплексного нейромоніторингу» відділення інтенсивного виходжування глибоко недоношених дітей. Цей напрямок дитячої медицини сну надає унікальні можливості для діагностики та лікування розладів сну та розладів дихання під час фізіологічного сну у дітей.

Розповідається, що дитяча лабораторія сну в лікарні оновлюється з метою забезпечити дітей можливістю сучасної діагностики розладів сну та розладів дихання під час фізіологічного сну. Завдяки необхідному обладнанню та висококваліфікованому медичному персоналу є можливість досліджувати сон у дітей всіх вікових груп (від 0 до 18 років), виявляти порушення сну та снозалежні дихальні розлади, розробляти індивідуальні плани лікування для кожного пацієнта та його подальшого медичного супроводу.

Сон є маркером здоров’я дитини, тому розлади сну безумовно несуть за собою погіршення здоров’я та якості життя дитини та сім’ї в цілому

Читайте також: Лікарні Київської області та ОХМАТДИТ отримали гуманітарну допомогу від благодійників