Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Боярської МТГ.

Це перший подібний освітній заклад у Київській області Всеукраїнської мережі шкіл, які відкривають у дитячих медичних закладах за підтримки численних спонсорів та благодійників.

У "Школі супергероїв" у трьох приміщеннях працюватимуть педагоги початкової школи та вчителі всіх предметів з 5 до 11 класів, а також практичний психолог, методист і вихователь. Вчителі мають інтерактивну дошку, планшети, канцелярські матеріали, а для заохочення дітей – мотиваційну продукцію, яка дає додаткові можливості для освітньої, пізнавальної, розвиваючої роботи з дітьми.

Заступниця міністра освіти і науки України, засновниця "Школи супергероїв" Євгенія Смірнова повідомила:

"Акумулювавши попередній досвід, сьогодні у Боярці ми відкрили одні з найкращих спеціально облаштовані приміщення з сучасними технологіями, якісним обладнанням та методиками викладання, які враховують режим лікування дітей. Переконана, що дитину потрібно відволікати від хвороби."

Генеральна директорка КНП КОДЛ Катерина Савінова розповіла:

"У Школі з травня надано понад 500 уроків, які відвідали 130 дітей. Лікарня розрахована на 335 ліжок. І варто наголосити: наші лікарі помітили, що під час відвідування уроків у маленьких пацієнтів піднімався настрій і з’являлося бажання одужувати".

Читайте також: Правоохоронці Київщини навчали переяславських школярів безпечній поведінці