Однак остаточна крапка щодо цього тендеру буде поставлена тільки 9 вересня – до цього дня потенційні учасники можуть оскаржити рішення про відміну.

Як стало відомо з оголошення електронної системи ProZorro, 29 серпня 2023 року ДП ЦУТБ “Льодовий стадіон” (*) оголосило та одразу ж відмінило тендер на проведення продовження капремонту будівель та тенісних кортів для створення Національного тенісного центру на проспекті Академіка Глушкова, 9 у Голосіївському районі Києва на базі цього держпідприємства. Очікувана вартість закупівлі становила 307,83 млн гривень, а аукціон по ній повинен був відбутися 11 вересня 2023 року.

Оголошення про вказану закупівлю було опубліковано на ProZorro в 12:31 29 серпня. Однак в 14:00 цього ж дня замовником був опублікований протокол, згідно до якого закупівля відміняється, адже “під час її проведення було встановлено, що подальша потреба в ній відсутня”. Це рішення може бути оскаржене потенційними учасниками до 9 вересня поточного року.

Ввечері 30 серпня на сторінці закупівлі з'явилися два звернення до Держаудитслужби від фізичних осіб про неприпустимість такої закупівлі в умовах війни.

Раніше Хрещатик повідомлялв, що у справі про ремонт тенісних кортів на "Льодовому стадіоні" за ₴308 млн — з'явились звернення до Держаудитслужби.