Крім суперкарів, поліцейських авто і навіть вантажівок дітлахи нерідко хочуть військову техніку.

Днями один із зразків електрифікованого «бронетранспортера» вдалося сфотографувати в одному із районів Києва. БТР китайської марки Bambi Recer M прикрашає великий білий напис Patriot на носовій частині.

Дітям сподобаються різні звукові ефекти, працюючі фари, щиток приладів і навіть шестиствольний кулемет, який спалахує вогнями при «пострілах».

Машина тривісна, ведучими є чотири колеса, кожне з яких має окремий електродвигун потужністю 35 Вт. Їх живлять батарея 12В ємністю 7 Ач. Акумуляторів вистачає на 120 хвилин роботи. На зарядку потрібно близько 8 годин. Плавність ходу забезпечують передні та задні амортизатори. Максимальна швидкість досягає 6 км/год.

Читайте також: Столичні рятувальники навчають дітей реагувати на загрози у місті та за його межами

Компактний БТР довжиною 127 см, шириною 66 см та висотою 65 см важить близько 18 кг та розрахований на максимальне навантаження до 30 кг. Тобто – це оптимальна розвага для дітей віком від 3 до 8 років.

Раніше Хрещатик писав про те, що у Київській області дівчина змінила по батькові на по матері, аби проявити глибоку повагу до власної мами.