Про це повідомляє столична прокуратура.

Згідно з матеріалами слідства, службові особи КО «Київмедспецтранс» організували схему з привласнення бюджетних коштів, виділених КМДА для функціонування і якісного надання послуг у сфері забезпечення міста Києва каретами швидкої медичної допомоги.

Посадовці КО «Київмедспецтранс» у співучасті з директорами п’яти фірм та одного підприємця створили мережу підконтрольних підприємств, які отримували перемогу у закупівлях автозапчастин до автомобілів швидкої медичної допомоги. Надалі фірми постачали їх комунальному об’єднанню за завищеними цінами.
Всього встановлено факти проведення 22 закупівель електричного обладнання та запчастин для карет швидкої медичної допомоги за завищеними цінами.

Повідомлено про підозру 10 учасникам організованої групи – директору, двом заступникам, начальнику служби матеріально-технічного забезпечення комунального об’єднання, п’яти директорам підконтрольних підприємств та ще одному учаснику, який контролював їх діяльність (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 28 ч. 4 ст. 358 КК).

Читайте також: Поставка неякісного форменого одягу для ЗСУ на понад 35 млн грн - викрито директора товариства