Про це у Facebook повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова. Вона заявила, що будівельники знищили спортивні майданчики.

"Компанія "Росток" тепер намагається ввести в експлуатацію ТРЦ, який суперечить проекту. Кінцевий бенефіціар — Ігор Масол, син Віталія Масола, прем'єра при Кучмі. Бізнес-партнером Ігоря Масола, за інформацією ЗМІ, є депутат Київради від Єдності, Сергій Кримчак. Давайте дивитися, на скільки Державна інспекція архітектури та містобудування України нетолерантні до корупції, чи дадуть ввести в експлуатацію те, що суперечить проекту в пункті, який є важливим для громади".

Семенова зазначає, що у 2020 році "Росток" під приводом укріплення підпірної стінки Будинку культури вирішив збудувати ще й ТРЦ на місці спортивних майданчиків. За її словами, після протестів громади і кількох кримінальних проваджень і арештів ділянки "Росток" зробив хід конем — в проектну документацію додали спортивні майданчики на даху.

"Рік 2023. ТРЦ побудували і тепер намагаються ввести в експлуатацію. Звичайно, ніяких футбольних полів насправді ніхто і не збирався робити. ДІАМ відмовляє у введенні в експлуатацію. Бо нема спортивних полів. Що будуть робити тепер "чєрті" з "Ростка"? Будуть пробувати змінити проект і викинути звідти поля. Така собі перевірка ДІАМ на адекватність".

Читайте також: Метро на "Виноградар" - стало відомо, коли відновлять будівництво