Про це повідомляє офіційний сайт НРАУ.

У спільному зверненні вказується, що вони працюють з метою стабілізації економіки в м. Києві, підтримки роботи малого і середнього бізнесу, збереження робочих місць та забезпечення виплати заробітної плати співробітникам, а також сплати податків до бюджетів всіх рівнів. Дотримуються рішень Ради оборони Києва про роботу закладів до 22.00.

Проте з 27 березня 2023 року комендантську годину у Києві було зменшено, що дало можливість переважній більшості суб’єктів господарювання міста збільшити тривалість роботи і, відповідно - обсяги виробництва та наданих послуг. Ми звертаємось до влади з пропозицією продовжити роботу закладів у м. Києві до 23.00 для підтримки малого і середнього бізнесу та збереження робочих місць у місті.

Вказується, що подовження роботи на одну годину сприятиме стабілізації й урівноваженню економічної ситуації у Києві та Україні в цілому.

Ініціативу вже підтримали ресторатори, учасники НРАУ: Марія Дідковська, Володимир Задірака, Володимир Маслянський, Maxim Khramov, Стів Котенко, Ірина Кушнірська, Руслан Шибаєв, Олександр Савілов, Andriy Magaletskiy, Анна Днєпрова.

У НРАУ закликають всіх рестораторів Києва приєднатися та підписати звернення.

Із зверненням можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3NUCJik