Про це повідомляє Фастівська міська рада.

У Фастівській громаді відбувся відкритий турнір пам’яті загиблого Воїна Віталія Ткачука. Участь у турнірі взяли збірні аматорські команди Фастівської громади з пейнтболу, волейболу, панкратіону та перетягування линви – це 10 міських команд та команди з Веприка, Борової, Малої Снітинки, Мотслобідки та Вишняків.

До церемонії відкриття турніру долучилася донька Віталія Анна, яка сьогодні очолює благодійний фонд «З відкритим серцем». Головний суддя змагань – Максим Петренко.

Змагання пройшли із завзяттям та у чесному бою – саме так, як і перемагають наші Захисники на усіх рубежах. Переможці отримали пам’ятні медалі та грамоти.

Нагадаємо, Віталій Ткачук народився 09.12.1979 року. Навчався у школі №7, яку закінчив із золотою медаллю. Також із найвищою нагородою за високі досягнення у навчанні – червоним дипломом – Віталій закінчив хімічний факультет КНУ ім.Т.Г.Шевченка. Працював на підприємстві Юнівест Маркетинг. Одним із перших записався до батальйону територіальної оборони, щоб боронити рідне місто та країну. Загинув 23 березня, обороняючи рідний край від загарбників.

Один з діячів регіону подякував організаторам та суддям заходу за Турнір, який приніс радість дітям та став гідним вшануванням пам’яті загиблого Героя:

"Нехай зі сльозами на очах, але урочисто та з думкою про майбутнє – так і потрібно вшановувати пам'ять Героїв. Тому що Віталій бився за рідну країну, за її майбутнє, за дітей, які весело та натхненно боролися в суботу на Турнірі, за нас із вами. Щоб всі могли жити далі. Жити і пам'ятати, що свободою ми зобов'язані таким Героям, як Віталій Ткачук!"

Популярні новини зараз

У Києві засуджено екс-тренера, який змусив двох неповнолітніх дівчат оголюватись та займатись проституцією

16-річний винахідник удосконалив "чоботи-павуки", що захищає ноги від вибуху "мін-пелюсток"

Рейдери намагалися “віджати” київський готель

Частина Поштової площі у Києві стала пам’яткою національного значення

Показати ще