У Києві на проспекті Червоної калини (Деснянський район Києва) стався інцидент за участі двох чоловіків, один з яких мав холодну зброю.

 

У мережі з’явилися повідомлення, що нібито військовий (чоловік у військовій формі) виходив з маршрутки і зчепився з невідомим, який одразу дістав ножа та завдав першому удар по шиї і тілу. Наразі правоохоронці Деснянського відділу поліції Києва встановлюють всі обставини події. Але зазначають, що постраждалий не був військовим.

“Факт нападу ми зареєстрували, але потерпілий – цивільний”.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі потерпілий перебуває у медичному закладі, він непритомний. Правоохоронці опитують свідків конфлікту та встановлюють особу зловмисника.

Деталі історії, про які повідомляли напередодні

Раніше в телеграм-каналі Реальний Київ виклали фото з місця пригоди з наступною інформацією:

“Поліцейські шукають свідків жахливої події на проспекті Червоної калини. Військовий виходив з маршутки і перечипився з невідомим,  який зразу же дістав ніж та наніс йому удар по шиї і тілу, потрібна будь-яка інформація”.

Висновки на даний момент по ситуації

Увага! Інформація має суб’єктивний характер на основі зібраної журналістом інформації та подається виключно від його імені і може не співпадати із думкою редакції.

  • з маршрутки виходив чоловік і зачепив іншого;
  • той дістав ножа і декілька разів наніс удари — по шиї та тілу;
  • тг-канали писали про те, що це військовий, але поліція спростувала — постраждалий цивільна особа (отже ймовірно був просто у військовій формі — ред.).
  • постраждалий наразі в лікарні, непритомний;
  • поліція опитує свідків ситуації, аби встановити всі обставини і розшукати підозрюваного.

☎️ Якщо Вам відомі інші факти чи деталі — просимо не боятись звертатись на лінію 102.

Можливо по темі “поліція” Вам буде цікаво наступне: малолітні самокатчики зіткнулися із патрульним авто на Солом’янці – їх забрали до “Охматдиту”. Однак в цьому ДТП рідні потерпілих бачать вину саме поліцейських.