У боях з окупантами країни-агресора Росії загинув воїн Збройних сил України В’ячеслав Хохлюк. Рік тому він одружився з Анастасією Мохіною, дівчиною, з якою він на той момент разом служив в 112-й бригаді Територіальної оборони Києва. Їхні весільні фотографії потрапили в соціальні мережі і публікувалися навіть в британському виданні The Times.

Вечірній Київ написав, що український В’ячеслав Хохлюк загинув декілька тижнів тому. Місце загибелі воїна не уточнюється, повідомляє “Главред”.

Відомо, що воїн після служби в Територіальній обороні перейшов до 5-ї окремої штурмової бригади, де був начальником зв’язку батальйону.

Прощання з українським героєм відбулося 27 квітня на Байковому кладовищі.

Знайомі Хохлюка розповіли, що в мирному житті він займався спортом і любив подорожувати на своєму мотоциклі.

Хохлюк разом з бійцями 112-ї бригади територіальної оборони брав участь у визволенні Києва.

У квітні 2022 року В’ячеслав одружився з Анастасією.

43-річний В’ячеслав і 25-річна Анастасія, яка служила разом з ним в 112-й бригаді ТРО, одружилися 7 квітня минулого року. Їхні весільні фотографії публікувалися в соціальних мережах і навіть у британському The Times.

Рік тому Анастасія Мохіна розповідала про весілля в своєму Instagram.

“З сьогоднішнього дня офіційно чоловік і дружина. Замість сукні – форма, розписує комбат, на плечі не сумочка, а автомат, але поруч кращі люди, без яких такого свята просто не вийшло б! Цей день для нас – це мільйон обіймів, теплих слів, красивих квітів і справжніх і щирих людей поруч. Ви всі – кращі!”- написала дівчина.