У Солом’янському районі після капітального ремонту відкривається оновлена спортивна зала для занять дзюдо. Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці депутат Київради Андрій Андрєєв, інформує Хрещатик.News.

“Всі ми пишаємось досягненнями наших спортсменів на міжнародній арені, але до цих пір держава не спромоглася створити належну матеріально-технічну базу для розвитку спорту в Україні. На жаль, не став виключенням дитячий та підлітковий спорт”, – зазначає депутат.

За словами депутата, саме спортивна галузь, яку часто розглядають як варіант дозвілля, при правильному підході керівництва країни може дати шалений поштовх для економічного зростання, а також змінити світогляд. Бо першочергове завдання дитячих спортивних секцій – виховувати дисциплінованих і свідомих майбутніх громадян України, вважає Андрій Андрєєв.

Фото: Андрій Андреєєв/ facebook

Нагадаємо, оновлений майданчик для занять маленьких спортсменів облаштували на місці старої занедбаної зали в Інституті модернізації освіти МОН, за адресою – вулиця Василя Липківського, 36. На час карантину ремонтні роботи були призупинені. Але нарешті капітальний ремонт завершений – і на святкове відкриття оновленої зали для занять дзюдо запрошують всіх охочих вже 5 вересня цього року.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Депутат Київради розкритикував будівництво флагштоку біля Батьківщини-матері

Депутат Київради жорстко розкритикував ремонт на проспекті Бандери

Депутат Київради перевірив ремонт Пушкінської, на який витратили з бюджету 144 млн