Співробітники ДСНС врятували чоловіка, якого засипало землею на приватній ділянці внаслідок зсуву грунту. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу ДСНС у м. Києві.

Як виявили рятувальники, троє чоловіків встановлювали колодязь, та в ході проведення земляних робіт, одного з чоловіків засипало землею.

Рятувальникам вдалось вилучити чоловіка із землі та передати медикам.

«15 березня, о 13:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Газопровідній, 5, (3 лінія), що у Подільському районі столиці, на території приватної ділянки, чоловіка засипало землею внаслідок зсуву грунту.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників 7-Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Як виявилося, троє чоловіків проводили земляні роботи (для встановлення колодязю), внаслідок зсуву грунту, чоловіка 1973 року народження засипало землею. Завдяки злагодженим діям рятувальників, чоловіка вдалося врятувати та вилучити із землі. Для огляду на наявність у нього травм, чоловіка передано медикам.

На місці події було задіяно 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу підрозділів Головного управління, також були задіяні і рятувальники Київської служби порятунку», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Київ у вогні: за добу пожежники столиці 10 разів гасили суху траву

Читайте також:

Кличко показав, як працюють столичні рятувальники (відео)

Герой Казбек Тадеєв: випадковий свідок врятував подружжя з потопаючого авто (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!