Віталій Кличко вирішив розповісти про життя пересічних киян, які працюють на користь міста. Відео, зшите з фрагментів одного дня роботи столичних рятувальників 18 Державної пожежно-рятувальної частини Святошинського району, мер виклав на своїй сторінці в Фейсбук.

“Чи знаєте ви, що щодобово в Києві стається понад 40 надзвичайних ситуацій, які ліквідують рятувальники Головного управління ДСНС столиці? Тільки минулого року вони більше 13-ти тисяч разів виїжджали на виклики. Погасили майже 6,5 тисяч пожеж. Врятували 278 людських життів”, – зазначає Віталій Кличко у дописі під відео.

Очолює 18-ту пожежно-рятувальну частину Києва 28-річний капітан цивільного захисту Віталій Володимирович Москаленко.

“Три роки поспіль його частина посідає перші місця на спортивних змаганнях серед рятувальників столиці. Тут постійно проводять і теоретичні заняття. В частині є свої спортзал та їдальня, кімната відпочинку. Щодня хлопці відпрацьовують спільні дії, моделюючи роботу з ліквідації надзвичайної ситуації. Аналізують помилки. На виклик збираються дуже швидко. За лічені секунди автомобілі буквально «вилітають» з воріт”, – пише мер.

За словами очільника столиці, місто передало рятувальникам 20 багатофункціональних нових авто, понад 200 комплектів захисного спорядження, 220 комплектів спецодягу.

“І це – найменше, що ми можемо зробити для тих, хто щодня ризикує своїм життям для порятунку людей”, – зазначає київський голова.

Мер і надалі пообіцяв розповідати про щоденну працю людей Києва.

Читайте також:

Дітям в столичних школах і садках щодня будуть міряти температуру: Кличко

Кличко передав МОЗ 100 костюмів біологічного захисту

Обвал на Дегтярівському мосту: Кличко доручив обстежити всі шляхопроводи столиці