Про демонтаж рекламних конструкцій в центрі Києва розповів у Фейсбуці начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов, повідомляє сайт Хрещатик.news.

Та розмістив світлини будинків до демонтажу рекламних конструкцій та після.

«Ці будинки бачили багато: розбудову центру, проголошення Незалежності, революції.. Але довгий час не бачили власного спокою. Наразі крок за кроком у правовому руслі і попри тиск ми повертаємо їм достойний вигляд», – написав чиновник.

Він зазначив, що згідно з чинними Правилами така реклама знаходилась на будівлях незаконно: розташовувалися вище першого поверху та в декілька разів перевищували за розмірами норму.

Та додав, що для демонтажу деяких рекламних гігантів КП «Київреклама» залучила підрядну організацію альпіністів.

«Рекламна конструкція FINBANK на даху будівлі Бориса Грінченка, 1 – останній виклик. Балансоутримувачу, кому ввірена дана будівля – Державному підприємству «СПЕЦАГРО» неодноразово було направлено вимоги про демонтаж незаконної конструкції (оскільки сам банк знаходиться на стадії ліквідації). Тож, давайте попри все вірити в добропорядність і сподіватися, що Державне підприємство демонтує конструкцію, як то має бути. А Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, кому підпорядковується ДП, позитивно вплине на цей результат. Від нас – обіцяємо відзвітувати палкою вдячністю!», – сказав Олександр Смирнов.

Нагадаємо, столичні школярі замалювали рекламу наркотиків графіті (фото)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Дерева не вирубали! Рекламісти звинуватили Київзелендбуд у наклепі

Будівлю Верховної Ради прикрасили колоритною рекламою (фото)

фото: facebook.com/smirnov.kmda