7 червня 2023 року загинув на фронті випускник кафедри метеорології та кліматології Географічного факультету КНУ Дмитро Бабич. Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці факультету у фейсбук.

– З глибоким сумом повідомляємо, що 7 червня 2023 року у боях під Бахмутом Донецької області загинув випускник кафедри метеорології та кліматології Дмитро Бабич.
Дмитро народився в селі Михайлівка Буринського району Сумської області, в 2021 році закінчив навчання в Університеті та отримав диплом магістра. Дмитро був вірним сином України, який ніколи не боявся складнощів та обставин. Вже з перших днів повномасштабного вторгнення він добровільно долучився до захисників нашої держави і самовіддано боровся за мир та її незалежність.
Світлий спомин про Героя залишиться у наших серцях. Дмитро назавжди зостанеться відважним воїном, який захищав кожного із нас.Розділяємо біль утрати, висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, всім, хто знав Дмитра, низько схиляємо голову в глибокій скорботі.
Царство Небесне Герою!!! Вічна слава!!!