Благодійна Організація “Мистецький український рух” 18 червня проведе творчу програму з нагоди річниця заснування, а також заплановано низку заходів, щоб зібрати кошти на дитячі мрії. Як передає ostro, про це повідомляє пресслужба МУР.

Так, 18 червня у Києві, МУР почне святкувати свою річницю 18 червня з 11.00 до 20:00 на локації “Коло Натхнення” у ВДНГ та запрошує всіх бажаючих приєднатися до свята і  здійснити 100 дитячих мрій.  Для дорослих та дітей підготували насичені музичну та розважальну програму, а кошти на дитячі мрії будемо збирати за допомогою аукціону і благодійного розіграшу.

“БО МУР діяла з перших днів війни, як волонтерська ініціатива, розпочата українською мистецькою спільнотою, але день народження ми вирішили святкувати на початку червня, коли організація отримала офіційну реєстрацію. З першого дня МУР опікувалася допомогою дітям. В тому числі з територій, постраждалих від російського вторгнення, дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей та дітям-переселенцям. Зараз, на свою річницю БО МУР поставили собі за мету здійснити 100 дитячих мрій, мрій творчих українських дітей з Донецької і Луганської областей, з Маріуполя, Херсона, Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва. Щоб вони мали змогу продовжувати займатися мистецтвом, спортом, танцями і мали все необхідне для цього”, – йдеться у повідомленні.

18 червня МУР запрошує всіх бажаючих долучитися і взяти участь в святкуванні, благодійному розіграші і аукціоні та власноруч втілити у життя одну із 100 дитячих мрій.

Вхід для всіх безкоштовний. Коротка реєстрація на захід – за посиланням.

Програма для дітей:

Програма для дорослих:
У фонді пишуть: “З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами в цей, адже знаємо що буде круто…перший рік роботи нашого фонду ми запамʼятаємо сами таким
🤗
Беріть друзів, родичів, коханих і гайда до нас святкувати та здійснювати мрії!