Оболонську набережну та острів Оболонський об’єднають пішохідним мостом. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

«Для створення комфортних умов для мешканців та гостей Києва у 2020 році побудують пішохідний мостовий перехід між Оболонською набережною та островом Оболонський. Це передбачено розпорядженням КМДА № 397», – йдеться в повідомленні.

В пресслужбі зазначили, що новий міст дасть можливість створити туристичний кільцевий пішохідний маршрут навколо затоки Оболонь, який поєднає Оболонську набережну з парком «Наталка» і новим пляжем із відповідним комплексним благоустроєм на острові Оболонський.

При облаштуванні мосту буде передбачено безперешкодний доступ для людей з інвалідністю та інших маломобільних мешканців та гостей столиці.

Зазначається, що замовником будівництва визначено Оболонську районну державну адміністрацію, яка відповідатиме за виконання робіт в установлені терміни згідно із затвердженим графіком.

«Фінансуватимуть роботи за рахунок залучених коштів відповідно до протоколу постійної діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва», – повідомили у КМДА.

Нагадаємо, Кличко обіцяє побудувати метро до Броварів

Читайте також:

Генплан Києва 2020: між Хрещатим парком та Трухановим островом побудують канатну дорогу

Кличко обіцяє до кінця року побудувати розв’язку на Богатирській та з’єднати її з Великою окружною (відео)