Експертиза будівництва і будівельних матеріалів – справа найважливіша, адже від їх якості часто залежить життя безлічі людей. І очевидно, що доручати це можна тільки тим людям, професіоналізм і чесність яких не викликає сумнівів.

Коли говорять, що в Україні багато чесних людей і багато хороших фахівців, але мало тих, хто поєднував би ці дві якості, то тут є деяке перебільшення. Принаймні, в області експертизи будматеріалів чесних фахівців вистачає. Але тут є інша проблема: важко знайти лабораторію, яка робить експертизу досить широкого профілю.

В цьому випадку можна звернутися в ТОВ «Міська будівельна лабораторія». Це одна з провідних лабораторій країни, причому її фахівці проводять експертизи по всій території України.

І тут можна замовити роботу самого широкого профілю. Міська будівельна лабораторія займається перевіркою якості ґрунту, щебеню, будівельного піску і гравію. Вона також випробовує бетон (причому такими методами, які не ведуть до його руйнування), асфальтобетон і протиожеледними матеріали.

Але перевіркою одних тільки матеріалів діяльність лабораторії не обмежується. Вона проводить експертизу всіх будівельних і дорожніх робіт, інакше кажучи, контролює весь процес від першого до останнього кроку.

ТОВ «Міська будівельна лабораторія» має сертифікат, виданий державним підприємством «Укрметртрест Стандарт».

Чи можна обійтися без послуг цієї лабораторії? Так, можна. Ось тільки здоровий глузд підказує: безпека – це останнє, на чому варто економити.

А якщо ви вирішили скористатися її послугами – тоді телефонуйте (098) 944-24-95 або (063) 463-55-72, пишіть на пошту miskbudlab@gmail.com або відвідайте сайт www.miskbudlab.com.ua.