Українські військові влаштували “вибухову” ніч для російських загарбників на тимчасово окупованій частині Запорізької області. В Енергодарі було знищено до 8 БМП та ворожа артилерія.

Про це пише OBOZREVATEL.

“Бавівна” також відвідала Молочанськ, Токмак та Бердянськ, відомо про знищення штабу російської ФСБ та складу боєприпасів. Інформація про наслідки нічних ударів по ворогові з’явилася у Telegram-каналі голови Нікопольської районної військово-цивільної адміністрації Євгена Євтушенка.

За даними Нікопольської РВА, вночі ЗСУ завдали ефективних ударів по окупантам у кількох тимчасово захоплених населених пунктах Запорізької області.

“Упродовж ночі на території Енергодару було весело, але не РФ. Влучання у скупчення техніки, знищено до 8 одиниць БМП. Що трапилося з артою, гадки не маю. Так само було весело в Молочанську, Токмаку, Бердянську. Штаб ефесбе і склад БК відпочивають, більше не потурбують”, – зазначено у повідомленні.

Мінус штаб ФСБ, склад БК і техніка окупантів: спливли подробиці про ”бавовну” на Запоріжжі
Нагадаємо, саме з Енергодару російські окупанти, які розмістилися на території ЗАЕС і прикриваються ядерним об’єктом, як щитом, регулярно обстрілюють Нікополь Дніпропетровської області, розташований на протилежному березі Дніпра.