За клопотанням столичної прокуратури чоловіку, який 18 вересня 2019 року здійснив неправдиве повідомлення про підготовку вибуху на столичному мосту Метро, продовжили на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Таке рішення на засіданні 13 листопада ухвалив Дніпровський районний суд м. Києва. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

Як зазначається, підозрюваний перебуватиме під вартою до 12 січня 2020 року.

Нагадаємо, 18 вересня 2019 року, близько 16:00 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий на автомобілі Opel заблокував рух на столичному мосту Метро, здійснив кілька пострілів у повітря та погрожує підірвати сам міст та деякі державні установи.

«Мінером» виявився Олексій Миколайович Белько,  1977 року народження, уродженець міста Ялта, колишній військовослужбовець.

Зазначається, що дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, підготовку вибуху, яке спричинило тяжкі наслідки) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) КК України.

Нагадаємо, у столиці судитимуть жартівника, що “замінував” станції швидкої

Читайте також:

У поїзді Харків-Київ більше двох годин шукали вибухівку

Бігав, але не довго: злодія-росіянина, якій втік з-під варти затримали в полі