Як відомо, сьогодні вранці, 29 травня, сталась перестрілка у Броварах між перевізниками. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Мер Броварів Ігор Сапожко на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував ситуацію в місті.

Він розповів, що за рішенням конкурсної комісії облдержадміністрації у Бровари нещодавно зайшла нова компанія міжміських перевізників.

«Сьогодні близько 7 години ранку по вулиці Олімпійська відбулася перестрілка. За попередньою версією поліції стався конфлікт між перевізниками.

Нещодавно за рішенням конкурсної комісії облдержадміністрації у Бровари на існуючий маршрут зайшла нова компанія. Це стосується саме міжміських маршрутів. Зараз з’ясовують всі обставини справи. По факту стрілянини відкрито кримінальне провадження», – написав він.

Сапожко додав, що станом на 9 ранку поліція затримала 11 осіб, є двоє постраждалих, які доставлені в Броварську лікарню з вогнепальними пораненнями.

Як повідомив мер, всі міжміські маршрути затверджує Київська обласна державна адміністрація.

Він зазначив, що саме непорозуміння та відсутність діалогу між місцевими органами влади та обладміністрацією і призвело до конфлікту.

«Ми неодноразово звертались до керівника області та начальника управління інфраструктури КОДА з офіційними листами та зверненнями щодо затвердження нового експрес-маршруту з Торгмашу до метро Лісова через Окружну дорогу. Всі звернення були проігноровані.

Замість цього обласна адміністрація створила та затвердила інший маршрут, який повністю дублює вже діючий. Тому, вважаю, що через відсутність діалогу між місцевими органами влади та обласною адміністрацією, ситуація загострювалась кожного дня», – написав Ігор Сапожко.

Голова Броварів також звернувся до усіх мешканців району Торгмаш, «якщо ви стали свідком події або володієте будь-якою інформацією, прошу звертайтеся до Броварського відділку поліції, для більш оперативного реагування та затримання всіх причасних осіб».

Нагадаємо,  зранку 29 травня в Броварах маршрутники влаштували стрілянину (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Популярні новини зараз

Водопілля у столиці цьогорічний оновило рекордний рівень — КМВА

Мер Гамбурга прибув до Києва

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

У Дарницькому районі Києва освятили новий храм ПЦУ

Показати ще

Читайте також:

Стрілянина в Броварах: Аваков і Геращенко прокоментували  розборки

Стрілянина на Печерську: замах на вбивство, спецоперація та самопідпал (відео)