Керівництво МВС прокоментувало гучну подію під Києвом, коли два перевізника вирішили з’ясувати, хто з них хазяїн на дорогах. Про це повідомляє Хрещатик.News.

Міністр МВС Арсен Аваков в Твіттері назвав подію “відлунням корупції”, яке треба “лікувати”, і натякнув, що  у виконавчій владі Київської області щось “прогнило”.

Фото: скріншот

Його заступник, Антон Геращенко висловився більш конкретно. Він вважає, що кримінальні розборки між угрупуваннями, що “кришують” перевізників, відбулися через “непрозорий розподіл маршрутів між підприємницькими структурами” і цілком є провиною чиновників області.

Фото: скріншот

Нагадаємо, сьогодні в ранці у передмісті Києва відбулася стрілянина між маршрутниками, які намагались з’ясувати, хто буде возити пасажирів з Броварів до Києва. Поліція затримала десятьох учасників “розборки” разом з мисливською та травматичною зброєю.

Місцеві повідомляють, що зазвичай перевезенням пасажирів тут займається маршрут 411. Проте останнім часом місць для всіх охочих не вистачало, тому з 25 травня додалися ще дві маршрутки, які стали підбирати пасажирів.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Стрілянина на Печерську: замах на вбивство, спецоперація та самопідпал (відео)

Перехожих на Оболоні обстріляли бомбами з фарбою (фото)

Місцеве Чикаго: на Троєщині знов обстріляли ринок, постраждали будинки та авто