Заступниця голови КМДА Марина Хонда повідомила про те, що у зв’язку з епідеміологічною загрозою поширення коронавірусу COVID-19, місто вводить низку обмежувальних заходів, деякі обмеження також вводяться по напрямку соцполітики. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Заступниця голови КМДА на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила про те, що працівники соціальної сфери посилять контроль за літніми людьми на дому, для них буде забезпечено доставку харчування та ліків.

«По напрямку соціальної політики також вводяться деякі обмеження. В будинках пристарілих, дитячих будинках, інтернатах буде посилений фільтр на входах для сторонніх осіб, будуть закуплені теплометри для контролю температури вихованців. Також, соціальні працівники посилять контроль за літніми людьми на дому, адже ця категорія є найвразливішою до нового вірусу. Для них буде забезпечено доставку харчування та ліків.

Але наголошую, що панікувати не варто! В місті ще не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус, а ці заходи є превентивними. Дотримуйтесь правил гігієни та будьте здорові!», – додала Марина Хонда.

Нагадаємо, Уряд закрив на карантин всю Україну

Читайте також:

В Києві закривають на карантин школи, садочки, розважальні зони в ТРЦ: Кличко

Київ отримав швидкі тести на коронавірус