Збройні сили України продовжують просуватися у напрямку великих тимчасово окупованих міст Луганської області, але через велику кількість російських загарбників наближення відбувається поступово.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у вівторок, 15 листопада, пишуть Українські Новини.

Гайдай зазначив, що держава-агресор продовжує перекидати мобілізованих та представників ПВК “Вагнера” на Луганщину у напрямку Сватового-Кремінної, намагаючись зупинити Сили оборони України. Але окупантам це не допомагає, бо деякі мобілізовані не живуть більше одного бою через відсутність підготовки, сказав очільник ОВА.

“Лінія фронту наближається до великих окупованих міст Луганщини, місцеві жителі вже “чують” просування ЗСУ. Луганська земля завалена трупами росіян. Тіла ніхто не збирає. Іноді орки кидають і поранених. Неосвічені свіжомобілізовані не можуть пережити більше одного бою. Тим не менш, росіяни продовжують стягувати резерви в нашу область. Тож російський могильник з кожним днем стає все більше”, – наголосив Гайдай.

Голова Луганської ОВА підкреслив, що навіть перекидання окупантів, яких вивели з Херсону, не допоможе їм заткнути всі “дірки” фронту та зупинити ЗСУ.