У Києві відкривається книгарня Readeat. Двоповерховий простір на 460 квадратних метрів об’єднає книгарню, кав’ярню, а також івент-простір – для книжкових читань, творчих вечорів та інших заходів.

На момент відкриття у Readeat представлено понад вісім тисяч найменувань книжок різноманітних жанрів: від сучасної української прози та поезії до зарубіжної класики, професійної літератури та коміксів. Крім того, в магазині буде представлений великий асортимент вінілу – близько 1000 платівок.

В івент-простірі проходитимуть презентації новинок від українських видавництв, зустрічі з авторами, книжкові клуби, читання для дітей різного віку, а також вечори з живою музикою. А в кав’ярні подаватимуть каву, десерти та вина від українського виробника.

Наша глобальна місія – популяризувати читання в Україні, зробити його так само привабливим та захопливим як кіно та музика. Я закоханий у книги і хочу, щоб якомога більше людей закохалися в них теж. І з цим допоможе Readeat – сервіс, що занурить у цей роман, до якого хочеться повертатися знову і знову

Разом з фізичною книгарнею запускається сайт Readeat.com. На ньому будуть представлені ті ж тайтли, що й в магазині, з цінами від видавництв. Мета – зробити повноцінне книжкове ком’юніті: з плейлистами, дискусіями та рейтингами, по аналогії з Goodreads та Spotify.

Readeat відкриває свої двері для відвідувачів першого вересня за адресою вулиця Антоновича, 50.