Найближчим часом додаток Kyiv Smart City буде автоматично повідомляти про дорожні ремонтні роботи і про, наприклад, відключення електроенергії у вашому будинку. Про це повідомили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій, зазначає пресслужба КМДА.

Також додаток нагадає, якщо термін дії купленого QR-квитка закінчується, поінформує про перекриття доріг і зміну маршрутів громадського транспорту.

Крім того, розробники також запустили в додатку розділ «Афіша заходів», завдяки якому можна як обирати цікаві події, які відбуватимуться у столиці, так і помістити в додаток власний захід.

«Для того, щоб помістити місто в смартфон, було створено платформу реєстрів, зокрема, реєстр мешканців, а також впроваджено десятки інформаційних систем. Наразі десятки фахівців створюють технічні рішення для впровадження нових сервісів платформи. Найближчим часом планується надати користувачам можливість записати дитину до дитячого садка, сплатити штраф за паркування, написати онлайн-петицію, зареєструвати улюбленця в реєстрі домашніх тварин, написати звернення до Контактного центру 15-51, проголосувати за проекти Громадського бюджету та розробити сервіс «Активний киянин», – повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

Нагадаємо,  в грудні буде презентовано новий Генплан Києва: Кличко

Читайте також:

Киянам будуть надавати матеріальну допомогу при народженні дитини

Київрада прибере з дворів покинуті автівки

В Києві знищують незаконну рекламу на газонах