Сьогодні, 27 лютого стали відомі результати тестування людей в обсервації у Нових Санжарах на новий коронавірус. Про це повідомляє Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу МОЗ України.

Так, за результатами тестування, коронавірус у евакуйованих не виявлено.

«Результати усіх 89 проб — негативні. Результати тестування персоналу, який обслуговує санаторій у Нових Санжарах, стануть відомі в п’ятницю. Скарг на стан здоров’я та підвищення температури у людей в обсервації немає», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в Україні зареєстровали швидкі тести на SARS-CoV-2 (вірус що викликає COVID-19). Існує можливість використання вже на 4 добу після появи симптомів та отримати результат за 10 хвилин.

У пресслужбі МОН повідомили, що станом на 27 лютого 2020 року у світі зареєстровано 82 164 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 801 – летальні. Одужало вже 32 897 осіб.

«На території Європи зареєстровано 478 випадків захворювання COVID-19 у 17 країнах (Італія – 400, Німеччина – 21, Франція – 17, Іспанія – 12, Великобританія – 9, Хорватія – 3, Австрія – 2, Росія – 2, Фінляндія – 2, Швеція – 2, Ізраїль – 2, Швейцарія, Греція, Грузія, Норвегія, Північна Македонія та Бельгія – по одному випадку)», – йдеться в повідомленні.

У Міністерстві також додали, що на сьогодні в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

Нагадаємо, Адрес не називають: у Києві визначили лікарні, де прийматимуть людей з коронавірусом

Читайте також:

Пристрасті за коронавірусом: у Києві пачками розкуповують медичні маски

МОЗ створило для українців мультфільм про коронавірус (відео)