Визначені столичні клініки, де в інфекційних відділеннях підготували спеціальні бокси, що зможуть приймати людей на карантин та лікування у випадку можливого розповсюдження коронавірусу в Україні. Про це повідомляє Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

Як повідомляється, таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

«Ви бачите, яка ситуація і наскільки схвильовані українці щодо можливого розповсюдження коронавірусу. У столиці і в країні випадків захворювань не зареєстровано. Але ми повинні бути готові до того, якщо таке трапиться. У Києві визначені лікарні, де підготовані бокси в інфекційних відділеннях, що зможуть приймати людей на карантин і лікування», – приводить слова мера столиці пресслужба КМДА.

Також в пресслужбі зазначили, що у п’ятницю, 28 лютого, разом із фахівцями МОЗ, в одній зі столичних лікарень буде проведено навчання для медиків – як оперативно і злагоджено діяти в ситуаціях виявлення випадків захворювання чи підозри на коронавірус.

Як зауважив Віталій Кличко, необхідно здійснювати і просвітницьку кампанію в школах, інших соціальних закладах, у публічних місцях.

Нагадаємо, Пристрасті за коронавірусом: у Києві пачками розкуповують медичні маски

Читайте також:

Коронавірус: в аеропортах Києва перевірятимуть рейси з Італії

МОЗ створило для українців мультфільм про коронавірус (відео)