ДБР терміново повідомило Порошенко П. О про виклик на допит 26 травня 2020 року у якості свідка. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу ДБР.

«ДБР встановленому законом порядку доведено до громадянина Порошенка П. О. необхідність явки до ДБР для проведення допиту у якості свідка у одному із низки кримінальних проваджень.

У зв’язку з цим повідомляємо Порошенка П.О. про необхідність з’явитися до Державного бюро розслідувань об 11:00 26 травня 2020 року на допит у якості свідка», – йдеться в повідомленні.

В пресслужбі розповіли, що ДБР здійснює досудове розслідування, у низці кримінальних проваджень, в рамках досудового розслідування яких Порошенко П.О. є свідком.

Зазначається, що справа стосується обставин переміщення через державний кордон України колекції культурних цінностей.

«У відповідності до ст.ст. 133, 135-139, 224 Кримінального процесуального кодексу України, у встановленому законом порядку, з метою забезпечення виконання завдань кримінального провадження, передбаченого ст. 2 Кримінального процесуального кодексу України, Вас викликано до Державного бюро розслідувань для допиту у якості свідка об 11 год. 00 хв. 26 травня 2020 року у кримінальному провадженні № 42020000000000307, в якому досліджуються обставини переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю колекції культурних цінностей, яка складається із 43 картин всесвітньо відомих художників», – пояснили в пресслужбі ДБР.

 

Нагадаємо, Порошенко прийшов на допит у Держбюро розслідувань (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Генпрокурор прокоментував інформацію про підозру Порошенку

Генпрокурор прокоментував інформацію про підозру Порошенку

Популярні новини зараз

У Києві та області введені відключення електроенергії

Стали відомі приблизні терміни побудови метро на Виноградар

Син екснардепа-регіонала замовив вбивство депутата — ДБР передали справу до суду

У Києві від інсульту загинув сміливець, що сівши в палаючу машину, врятував безліч інших на парковці

Показати ще