Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару у Київській області збільшилася до 7 осіб. Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

— Станом на зараз, на жаль, кількість потерпілих від цього терористичного удару збільшилася – 7 людей звернулося до лікарів… Травми у них досить легкі, тяжких і навіть середньої тяжкості немає. Але серед потерпілих двоє — це діти. Найменшій 4 роки, а (старшому) хлопцю 13 років.

За його словами, коли пролунала повітряна тривога, підліток, який був у приватному будинку, спустився у підвал. Уламок російської ракети влучив у цей будинок — був зруйнований дах, пошкоджені стіни, вибиті всі шибки.

— “З дуже великою ймовірністю, якби він залишався у будинку, на жаль, він би постраждав або навіть би загинув”

Він зазначив, що серед потерпілих дві жінки: одна 1936 року народження, друга 1938 р.н. Їм теж була надана медична допомога, їхньому життю наразі нічого не загрожує.

— “Цей випадок іще раз показує те, що потрібно дотримуватися правил повітряної тривоги, переходити до укриття або принаймні дотримуватися правила двох стін”.

Поліція зафіксувала повне руйнування трьох приватних будинків, 15 будинків зазнали серйозних пошкоджень, іще 15 – незначних пошкоджень.

— “На жаль, ми розуміємо, що це не останнє звернення, там неподалік дачний масив, і я думаю, що кількість постраждалих від цього терористичного удару Російської Федерації збільшуватиметься”.

Раніше ми повідомляли про те, що очільник КОВА повідомив про поранених, зокрема дитину, та понад 30 об’єктів, що зазнали шкоди внаслідок російського ракетного удару.

 

Популярні новини зараз

Назавжди 30. На фронті загинув військовий із Київщини Іван Будник

Інцидент з вчителем та учнем-переселенцем — директор столичної школи №37 говорить, що «учасники конфлікту порозумілися»

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Відома психоаналітик та дружина військовослужбовця 47-ї бригади ЗСУ Федора Кубасова прагне залишити його без помешкання

Показати ще