Ми, люди, як і все живе на нашій планеті підвладні циклам місяця, і саме у молодик, у час зародження нового місяця, до нас приходить підтримка Вищих сил. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

Молодик завжди дає потужну енергію та заряджає новим потенціалом для того, щоб просувати свої справи, починати реалізовувати мрії, загадувати бажання та сміливо йти вперед.

Енергію молодика треба використовувати для будь-яких починань, втілювати свої найсміливіші плани, а все погане залишити позаду.

Самий продуктивний період – перші три доби нового місяця, в цей час можна повністю перезарядити своє життя.

Цей молодик, який відбудеться сьогодні, 17 вересня, о 14.00 за київським часом – кармічний, так як відбувається в серединній точці між затемненнями.

Зростає енергія з 17 вересня по 2 жовтня – це найкращий час для того, щоб починати нові справи.

Період молодика може принести в життя кожного неочікувані події, багато хто отримає звістки, або результати по тім справам, які ви починали в січні або червні цього року.

Саме сьогодні, в молодик, треба загадувати бажання – знайти роботу, отримати здоров’я – молодик в Діві відповідає саме за здоров’я і роботу.

Як правильно загадати бажання в молодик?

Обов`язково запишіть свої плани і побажання на наступний місяць до 16 жовтня. Уявить собі, як ви досягаєте успіху, як отримуєте роботу своєї мрії, або повністю одужуєте. Візуалізація – дуже потужний засіб отримання того, про що мрієте.

Пам`ятайте, що народження нового місяця пов’язано з різкими змінами настрою, стресами і депресією. В ці дні ми як би скидаємо весь тягар минулого місяця. Тому важливо не піддаватись негативним емоціям, не впадати в апатію чи сум, не сприймати серйозно похмурі думки. Краще цей день провести серед людей, не залишатись вдома на самоті, дарувати своє тепло та любов близьким – вона обов`язково повернеться до вас.

Нагадаємо,
у вересні на українців очікує найпотужніша магнітна буря року

Читайте також:

Сусанін з Ізраїлю: один з хасидів намагався перейти кордон через болото (відео)

Популярні новини зараз

Водопілля у столиці цьогорічний оновило рекордний рівень — КМВА

Поліцейський забезпечував супровід автівкам, що здійснювали вивезення незаконно-зрубаної деревини з Чорнобиля

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Відома психоаналітик та дружина військовослужбовця 47-ї бригади ЗСУ Федора Кубасова прагне залишити його без помешкання

Показати ще

Участь може взяти кожен: в Києві пройде фестиваль вуличного мистецтва

Катастрофа в Криму: водосховища висохли, вода подається по часах, з кранів тече смердючий бруд