За тиждень після інавгурації Володимира Зеленського в Адміністрації президента побували представники антикорупційних органів, телевізійники та друзі зі студії “Квартал 95”.

Про це повідомляють журналісти Bihus.info

24 травня з Адміністрації вийшов ведучий і генеральний продюсер телеканалу “NewsOne” Василь Голованов. За його словами, він відвідав офіс нового президента “з особистих питань”.

29 травня до АП прийшли голова правління НСТУ (UA:Перший) Зураб Аласанія та гендиректор “1+1” Олександр Ткаченко.

Аласанія прийшов на зустріч з заступником глави АП Кирилом Тимошенком поговорити щодо подальшої роботи та фінансування каналу.

Олександр Ткаченко говорити, до кого він іде, відмовився. А 9 червня він опинився у першій десятці списку партії Зеленського “Слуга народу”.

Відвідали Адміністрацію президента и й екс-колеги Зеленського зі Студії “Квартал 95” актори Юрій Корявченков та Міка Фаталов.

28 травня на зустріч президента з представниками МВФ приходили перший заступник міністра економічного розвитку й торгівлі Максим Нефьодов, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк та виконавчий директор фонду Блейзера Олег Устенко. Того ж дня Данилюк став секретарем Ради нацбезпеки й оборони, а Устенко радником Зеленського.

Приходили до АП й неофіційні представники команди президента: екс-міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус та нардеп Сергій Лещенко. 12 червня Абромавичус став членом Наглядової ради держконцерну “Укроборонпром”.

24 травня “на робочу нараду” прийшов голова Служби безпеки України Василь Грицак. За 4 дні до того очільник силового відомства подав у відставку, але потім пішов у відпустку його обов’язки виконує призначенець Зеленського як заступник голови СБУ Іван Баканов.

7 червня до АП навідався директор НАБУ Артем Ситник. За його словами, на зустріч із Русланом Рябошапкою: обговорити нюанси закону “Про Вищий антикорупційний суд”, мовляв, щоб справи топ-чиновників “читалися не по півтора року, а за декілька днів чи тижнів”.

За 20 хвилин після його візиту на Банкову прийшла новообрана голова Антикорупційного суду, однак пояснювати журналістам мету свого візиту Олена Танасевич не стала.

29 травня на зустріч з Андрієм Богданом прийшов екс-радник президента Порошенка Ігор Уманський. Він розповів журналістам, що говорив із Богданом щодо отримання посади.

Популярні новини зараз

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Показати ще

Близько 21:00 до АП заїжджав нардеп від “Народного фронт” Павло Унгурян. Сказав, що прийшов запросити працівників Адміністрації президента на Національний молитовний сніданок.