Володимир Зеленський в інтерв’ю “Українській правді” розповів, що влада дуже зіпсувала Андрія Богдана, хоча сам гарант планував зробити його Генпрокурором. Богдан не забарився з відповіддю і подякував за епічне звільнення президентові на своїй сторінці в Фейсбуці. Про це повідомляє Хрещатик.News.

Богдан закинув Зеленському порушення звичайної етики. Мовляв, люди, дороги яких розійшлися, говорять один про одного або добре, або нічого. І нагадав, що як адвокат президента, знає те, чого не слід знати іншим… Проте промовчить, як порядна людина.

“Щодо позбавлення мене влади – так я вам вдячний, тому що моє ім’я не буде мати відношення до хаосу, в який ви кидаєте країну”, – зазначив ексголова Офісу Президента.

Богдан також нагадав гарантові, що разом вони домоглися абсолютної влади монобільшості (демократичним шляхом) у країні, яку пан президент “за чотири місяці перетворив у посміховисько”. І пожалкував, що їх спільну мрію Зеленський проміняв “на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей”, які ним маніпулюють.

Фото: скріншот

Нагадаємо, раніше Зеленський зізнався, що хотів заразитись коронавірусом, але вирішив цього не робити.

Долучайтесь до нашого телеграм каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кличко подав до суду на Богдана та уряд

Справа Шеремета: Зеленський поклав відповідальність на Авакова

Рік при владі: пресконференція Володимира Зеленського (наживо)