Авіакомпанія SkyUp попросила депутата показати результати тестів, бо за день до вильоту Холодов розповів у соцмережах, що перехворів на коронавірус. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на телеграм-канал “Легітимний”.

Відомо, що Андрій Холодов з 17 березня знаходиться на Кіпрі і досі не повернувся до України, прогулявши кілька засідань Верховної Ради. Після того, як журналісти звернули увагу на відсутність народного депутата, Холодов пояснив, що перехворів на COVID-19, пив антибіотики та самоізолювався. Проте ніяких тестів депутатові не робили, бо, за його словами, на Кіпрі нікого не пускали до лікарень.

Депутат сподівався потрапити сьогодні, 30 квітня, на чартер Ларнака-Київ авіакомпанії SkyUp. Проте співробітники кампанії його на борт не пустили, резонно пояснивши, що хочуть бачити результати тестів на COVID-19.

Наразі Холодов записав відео, в якому назвав SkyUp “придурками”, які незаконно не пускають його до рідної країни.

 

Нагадаємо, нещодавно ми провели власне опитування, з’ясувавши, кого обрали б мером кияни сьогодні. Наш рейтинг очолили Віталій Кличко, Сергій Притула, “слуги народу” виявились на останньому місці.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Корумпований ексголова Київблагоустрію балотуватиметься в Київраду від Слуги народу?

Карантин для всіх: Олег Ляшко замурував вхід до ресторану Миколи Тищенка (відео)

Карантин не завада: Микола Тищенко годує VIP-клієнтів в ресторані Велюр