Мер Києва Віталій Кличко повідомив про відвідини Києва відомим американським режисером.

“Друзі! Наше місто приваблює все більше художників, творчих людей з усього світу. У Києві знімають кліпи всесвітньо відомі зірки, рекламні ролики – великі міжнародні компанії. А також Київ стає кіномайданчиком. Ось прилетів мій хороший знайомий, американський режисер і кінопродюсер Michael B. Bay. Один з найкасовіших режисерів світу, картини якого зібрали в прокаті більше 5,7 млрд доларів. Він відомий такими стрічками, як “Армагеддон”, “Погані хлопці”, “Перл Харбор”, “Трансформери”, – написав Кличко.

Київ може стати знімальним майданчиком не тільки для російських серіалів, які різними шляхами вони приїжджають сюди знімати, але і для голлівудських бойовиків. Принаймні, такі думки приходять в голову, коли стає відомо, які люди приїжджають в столицю України.

Кличко повідомив, що режисер прилетів зі знімальною групою, щоб познайомитися з українською столицею.

“Майкл прилетів з командою, щоб подивитися на Київ, на Україну. Він зацікавлений в зйомках кіно і відео в нашому місті”, – розповів Кличко.

Говорили про умови для кіновиробництва в Україні, про допомогу міста в організації зйомок, про красиві локації Києва та перспективи співпраці.

“Усі залишилися задоволені. І, сподіваюся, Майкл творчо попрацює в Україні”, – зазначив Кличко.

Майкл Бей відомий як творець таких фільмів як “Армагеддон”, “Перл Харбор”, “Трансформери” та інших.