Київська клінічна лікарня №4у Солом’янському районі потребує термінової реконструкції. Про це нагадав депутат Київради Андрій Андрєєв, який проінспектував медичний заклад і виклав на своїй сторінці відео, повідомляє Хрещатик.News.

За, словами депутата Київська клінічна лікарня №4 на сьогодні є одним з опорних пунктів по боротьбі з COVID-19 в столиці. Але питання про реконструкцію закладу піднімалось ще у 2015 році, проте до цього часу фінансування з бюджету Києва на це не виділялось.

“Як би то іронічно не було, але ми завжди оцінюємо наслідки, коли приходить крайня точка, замість того, щоб намагатися передбачити різні ситуації. З 2015 року, я з командою неодноразово підіймали питання щодо реконструкції корпусів лікарні, в тому числі й інфекційного відділення і, як виявилось, ми були більш далекоглядні ніж верхівка міської влади. Однак з тих пір, фінансування на реконструкцію нам не задовольняли”, – зазначає Андрій Андрєєв.

Депутат закликає Київраду на сесії 3 вересня підтримати його ініціативу та нарешті виділити кошти на реконструкцію лікарні №4.

Нагадаємо, на сесії 3 вересня депутат просить також підтримати виділення коштів на реконструкцію ландшафтного парку на Солом’янці, а також дитсадок, який кілька років поспіль не можуть добудувати.

Читайте також:

Андрій Андрєєв: Не маю права йти з тими людьми, яким проблеми Солом’янського району чужі

Депутат Київради Андрій Андрєєв показав оновлений баскетбольний майданчик

Депутат Київради Андрій Андрєєв закликав підтримати проєкти Громадського бюджету