В рамках Громадського бюджету-2020 в Солом’янському районі Києва завершується облаштування оновленого баскетбольного майданчика, який з’явився на місці занедбаного спортивного поля, по вулиці Олексіївська, 3-а. Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук депутат Київради Андрій Андрєєв, який сприяє розвитку підліткового спорту. Інформує Хрещатик.News.

“Ще один проєкт громадського бюджету, який ми подавали минулого року, на фінальному етапі реалізації! Ось такий баскетбольний майданчик з’явився за адресою вул. Олексіївська, 3-а на місці старого занедбаного поля від якого залишилась тільки викривлена огорожа, а посеред самого майданчику проростало коріння дерев”, – зазначає депутат.

За словами депутата, на оновленому майданчику з’явилось нове покриття, баскетбольні стійки та огорожа. Залишилось тільки подбати про благоустрій.

Фото: Андрій Андрєєв, facebook

Незабаром тут відбудеться перший дворовий турнір з баскетболу.

Нагадаємо, 5 вересня на Солом’янці урочисто відкриють нову спортивну залу для дзюдо, яку облаштували, за сприяння депутата Андрія Андрєєва, у занедбаному приміщенні в Інституті модернізації освіти для маленьких спортсменів.

А 24 серпня, до Дня Незалежності, о 12.00 по вулиці Авіаконструктора Антонова в Києві урочисто відкриють мурал, присвячений льотчику Петру Франку, сину Івана Франка, педагогу, письменнику, співзасновнику сучасного “Пласту”.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Депутат Київради Андрій Андрєєв закликав підтримати проєкти Громадського бюджету

Депутат Київради розкритикував будівництво флагштоку біля Батьківщини-матері

Розпочинається голосування за Громадський бюджет 2021: які проєкти можна підтримати