У КО «Київзеленбуд» зазначили, що висаджування лісу не терпить зволікання – саме зараз, на початку весни, в природі найсприятливіший час – найбільш підготовлений для висаджування ґрунт. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Тому саме сьогодні, у Всесвітній День Землі, який відмічається 20 березня, працівники Святошинського лісопаркового господарства висадили 4800 сіянців сосни звичайної та 20 кг жолудів дуба звичайного на ділянці площею 0,9 га у 61 кварталі Святошинського лісництва.

« Сьогодні працівники Святошинське лісопаркове господарство в рамках виробничої програми висадили 4800 сіянців сосни звичайної та 20 кг жолудів дуба звичайного на ділянці площею 0,9 га у 61 кварталі Святошинського лісництва. Дякуємо Андрей Малеваный та Костянтин Яловий (Konstantin Ialovoi) за те, що долучилися! І символічно, що ми це зробили у День Землі!

Висаджування лісу не терпить зволікання. Адже на це природа відводить тиждень-два. Зараз в ґрунті достатньо вологи, земля й повітря поступово прогріваються, і це сприяє інтенсивному росту коріння рослин. Тож наші ЛПГ завжди планують масові висадки саме на цей період», – повідомили у КО «Київзеленбуд».

Нагадаємо, Вулиці Києва прикрашають сріблястими кленами та кущами самшиту

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Символізм в усьому: в день народження Кобзаря на бульварі Шевченка висадили тополю (відео)

У Києві створили інтерактивну мапу локацій, де можна висадити дерева