Днями у Києві, на вулиці Русанівська Набережна, викрали припарковане у дворі авто. І зробив зловмисник це, пошкодивши замок у дверях. Про викрадання машини поліцейським повідомив власник транспорту.

За словами слідчого Дніпровського управління поліції Михайла Абрамчука, правоохоронці опрацювали записи з камер відеоспостереження «Безпечне місто» та встановили місцеперебування підозрюваного.

«Згодом ми отримали виклик від жінки. Вона повідомила, що бачила, як невідомий, на автомобілі марки „ВАЗ“, врізався у дерево та втік, залишивши транспортний засіб у дворі. На місці події ми з’ясували, що це розшукуваний нами автомобіль, а зовнішність чоловіка співпадає з описом очевидців», — зазначив Абрамчук.

Через кілька годин підозрюваного затримали. Ним виявився раніше судимий за скоєння майнових злочинів 31-річний уродженець Луганщини.

Нині розпочато кримінальне провадження за статтею «Незаконне заволодіння транспортний засобом». Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.