Де в Києві можна відпочити і купуватися безкоштовно: популярні пляжі

  • Безкоштовні пляжі в Києві: пляж «Дитячий»
    Пляж «Дитячий» розташований в Гідропарку, наліво перед Венеціанським містком. Виходячи з назви, пляж підходить для комфортного відпочинку з дітьми. Крім власне води і дрібного пологого берега, цей пляж безкоштовно надає відвідувачам дитячий та спортивний майданчики, роздягальні, туалети і фонтанчик з питною водою медпункт, наявність рятувальників.
  • Безкоштовні пляжі в Києві: пляж «Венеція»
    Ще один безкоштовний пляж, розташований в Гідропарку – це «Венеція». У нинішньому році він помітно посвіжішало і перетворився після проведеного ремонту, і тепер навіть не поступається платним пляжам. На цьому пляжі є чистий пісок, лавочки, зручні роздягальні, душові з нержавійки, нові туалети, спортмайданчики, а також пункти спостереження рятувальників.
  • Безкоштовні пляжі в Києві: пляж «Центральний»
    Центральний пляж знаходиться біля Пішохідного мосту на Трухановому острові. Також на нього можна потрапити з боку Лівого берега. Головною перевагою пляжу є місце розташування в самому центрі Києва, а також чудовий вид на Володимирську Гірку і Поділ. Тут просторо і є багато роздягалень. Але ось особливою чистотою ця зона відпочинку не відрізняється: в піску тут зустрічаються скла, пробки та інше сміття, туалет не блищить своїм виглядом.
  • Безкоштовні пляжі в Києві: пляж «Наталка»
    Цей пляж, розташований на Оболонській набережній, не відрізняється великими розмірами, а тому, щоб зайняти місце, потрібно приходити заздалегідь. Тут відносно чисто, спокійно, є пісок, майданчики для активних ігор, захід у воду пологий, а неподалік безліч магазинів і кафе.
  • Безкоштовні пляжі в Києві: пляж на озері Вербному
    Є в Києві хороші безкоштовні пляжі на озерах, в спальних районах. Наприклад, зона відпочинку на Оболоні біля вулиці Приозерної користується популярністю у місцевих жителів, а також Петрівки і Троєщини. Тут просторо, тихо, малолюдно, відносно чисто, зелено, є місце для пікніка, відпочинку і навіть риболовлі.