Учора ввечері в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області пролунало декілька вибухів. Попередньо відомо про влучання в базу російських окупантів.
Про це пише «Вчасно».
Попередньо, «приліт» зафіксовано у місце базування рашистів.
Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.
За його словами, снаряди поцілили у базу рашистів, де перебувало 150 окупантів. Крім того, цей об’єкт росіяни системно використовували для встановлення систем ППО. Втрати армії країни-агресорки наразі невідомі.
«Русня бреше про місце свідомо. Аби недопустити корегування та добивання. Дарма витрачає час. Маріупольські очі та вуха України — найчутливіші. Окремо для маріупольців в окупації: зверніть увагу на віддаленість „кари небесної“ від найближчого житлового будинку. Бачите як далеко? А тепер завдання на 2+2 — як швидко росіяни запхають склади БК у ваші підвали та двори?» — прокоментував Андрющенко.
Ранок у Маріуполі теж розпочався «трєвожно» — з роботи ППО. Про це повідомив директор Маріупольського телебачення Микола Осиченко.
«Ближче до 6-ї ранку все місто чуло гучні вибухи. ФСБшники, які виїхали з міста першими, розуміють, що зробили правильно. А ось в решті підрозділів окупантів не те, щоб паніка, але розуміння того, що Маріуполь — зовсім не курортне місто, точно прийшло», — підсумував Осиченко.