Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на систему моніторингу поширення епідемії коронавірусу РНБО.

За минулу добу лабораторія ЦГЗ виявила 841 новий випадок захворювання. 19 червня померли дев’ять пацієнтів з підтвердженим COVID-19, а 373 підтвердили своє одужання. Активно хворіють наразі 18 425 (+459) людей.

В Києві минулої доби коронавірусну хворобу діагностували у 76 осіб, у тому числі, у двох медиків. До лікарень госпіталізовано п’ятеро киян. Один пацієнт з підтвердженим діагнозом, на жаль, загинув. Найбільше нових випадків  виявлено в Оболонському (+15), Солом’янському (+11), Дарницькому (+8) та Святошинському (+8) районах.

Фото: пресслужба КМДА

Від початку досліджень в столиці зафіксовано 4 252 хворих на коронавірус, з них 97 киян померли, а 1 391 (+59) нарешті отримали негативний результат контрольного тесту. Активно хворіють наразі 2 764 (+16) мешканців столиці.

Нагадаємо, в школах та автопарках столиці виявили нові спалахи коронавірусу. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив про початок другої хвилі захворювання. За дотриманням карантину в Києві слідкують мобільні групи. А Віктор Ляшко, головний санітарний лікар країни, дозволив на вулиці не носити маски та рукавички.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Столичний сервісний центр МВС закрили через спалах коронавірусу

Олену Зеленську госпіталізували до лікарні через коронавірус

Дотримання карантину: в ресторанах та кафе на Хрещатику провели рейд