Мер Києва Віталій Кличко розповів під час онлайн прес-конференції 23 квітня, що асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу розпочнеться у травні. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Мер столиці показав відео будівництва мосту та розповів, що наразі розбирають старий вантовий міст, щоби облаштувати нові з’їзди на Верхній та Нижній Вали.

«Подільсько-Воскресенський мостовий перехід будують. Щоб облаштувати нові з’їзди на Верхній та Нижній Вали, розбирають старий вантовий міст. Роботи з демонтажу аварійної конструкції тривають уже кілька тижнів. Триває і будівництво заїзду на мостовий перехід з вулиці Верхній Вал. Фахівці збирають металоконструкції, що потім за допомогою супердомкартів поставлять на опори. Перекладають також інженерні мережі, облаштовують технологічні майданчики та проїзди», – сказав Кличко.

Він наголосив, що також триває спорудження насипу в районі Русанівських садів та будівництво мосту над ними. Там вже бетонують і встановлений прогін мосту зі сторони Троєщини.

За словами Кличка, в травні дорожники розпочнуть прокладати асфальт на мосту та повідомив про план дорожніх робот в літній період.

Кличко наголосив, що комунальники столиці роблять усе, щоби до кінця 2020 року відкрити Подільсько-Воскресенський міст.

«У травні дорожники розпочнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу. А на початку літа розпочнуть встановлювати ванти на арочну конструкцію мосту. Далі повністю демонтують нижню частину тимчасових опор і міст «стане» на своє місце. Хочу наголосити: ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом. І розпочати будівництво нової гілки метро», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Нагадаємо, 23 квітня відбувся брифінг Кличка (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кличко відповів, чи зупинили будівництво метро на Виноградар

В Києві завершили будівництво нового корпусу Охматдит (відео)

Популярні новини зараз

У столиці показали автоматизований магазин без людей

Столичні першокласники не розуміють 40% почутого на уроках — дослідження «Спільномова»

Мер Гамбурга прибув до Києва

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

Показати ще