Армія України завдяки сучасній зброї Заходу регулярно влаштовує “сюрпризи” для військ Росії. Ракетні системи HIMARS демонструють бездоганну роботу і завдають ударів по чітко поставленим цілям. Контрнаступ ЗСУ буде поступовим і почнеться на окремих напрямках. Головне завдання – звільнення всіх захоплених українських територій.

Про це, як пише “Главред”, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

У ефірі Радіо Свобода він розповів про те, що надана західним світом зброя дійсно зробила більш ефективним протистояння російським військам на полі бою. Безліч “ударів” по складах загарбників – результати роботи РСЗВ HIMARS. Захід дійсно став постачати потрібне Україні озброєння, за що Київ дякує союзникам.

.”У нас немає жодного дня, щоб не було сюрпризів для окупантів, коли накривають їх штаби, їх скупчення, їх місця зберігання зброї, техніки. Ця зброя працює бездоганно: вона точно розуміє, куди треба потрапити, і ці постріли потрапляють саме туди, куди потрібно потрапляти”, – зазначив Данілов.

Також Олексій Данілов підкреслив, що звільнення територій України буде поступовим і почнеться на окремих напрямках. Завдання залишається чітким – деокупація всіх українських земель, які було захоплено Росією.