В ніч на 28 жовтня невідомі потрапили у кабінет голови Національної спілки журналістів України (НСЖУ) на вулиці Хрещатик та зламали сейф. Про це повідомив у Фейсбуці Сергій Томенко, голова НСЖУ, який наразі знаходиться у відрядженні у Запоріжжі.

«Пограбували Спілку журналістів на Хрещатику… Сьогодні уночі невідомі проникли у мій службовий кабінет і приймальню та здійснили пограбування. Офісний сейф понівечено. У ньому зберігалися деякі службові документи та мої власні кошти…Частина службових документів лежить на підлозі, частину вивернуто на стіл, шухляди розкриті . Чи зникли які документи і цінні речі – ще з‘ясовуємо…

Факт проникнення встановлено вранці співробітниками офісу НСЖУ, сам я знаходжусь у відрядженні у Запоріжжі. МВС та Поліція поінформовані, оперативно уже проводяться слідчі дії», – написав Томенко.

Як повідомляє «Поліція Києва», правоохоронці розшукують осіб, причетних до крадіжки з офісу Національної спілки журналістів.

Зазначається, що протягом ночі зловмисники потрапили у приміщення через балкон та викрали з сейфу грошові кошти. Сума збитку та обставини події з’ясовуються.

Наразі правоохоронці проводять огляд місць подій, опитують працівників спілки, передивляються записи з камери відеонагляду.

Нагадаємо, у Дніпровському районі зловмисник пограбував відділення Укрпошти

Читайте також:

Через крадіжку масла із супермаркету жінці загрожує до 5 років ув`язнення

Наживались на дітях: СБУ розкрила крадіжку на 12 млн гривень у Департаменті молоді та спорту