У Києві поліція затримала жінку за крадіжку із супермаркету вершкового масла. Викрадений товар загальною вартістю 1500 гривень правопорушниця планувала перепродати. Однак дії жінки помітили охоронці торгового закладу, які зупинили її та тримали до приїзду поліції. Фігурантці загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє “Поліція Києва”.

Подія сталася у супермаркеті на проспекті Степана Бандери. Адміністратор магазину повідомила, що на камерах відеонагляду зафіксовано, як жінка у торговому залі ховає у свій рюкзак упаковки з вершковим маслом. Не сплативши за товар, відвідувачка пройшла повз касу, але на виході із магазину її зупинила охорона, попросивши показати вміст рюкзаку.

Прибувши на місто злочину правоохоронці, виявили та вилучили у правопорушниці товар на суму близько 1500 гривень. Жінка пояснила, що поцупила вершкове масло з метою його перепродажу.

Правопорушницею виявилась 32-річна киянка, яка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, грабіжник із соцмереж: поліцейські затримали зловмисника

Читайте також:

У Дніпровському районі зловмисник пограбував відділення Укрпошти

Правоохоронці затримали грабіжників дачних будинків