Зеленський вважає, що Україна не зможе зупинити війну на Донбасі і повернути окуповані території, якщо не  вестиме перемовини з президентом РФ Путіним, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на сайт Главред.

Президент Володимир Зеленський пояснив, що українська сторона повинна продовжувати процес перемовин з Володимиром Путіним, а паралельно Україну має підтримувати міжнародна спільнота.

“Я впевнений, що ми ніколи не зупинимо війну, якщо не будемо говорити з Росією. Окремий кейс – це підтримка наших західних партнерів. Але якщо ми не будемо говорити з президентом Путіним, ми не зможемо повністю відновити Україну, повернути всі наші території”, – заявив Зеленський.

Також він додав, що незважаючи на певні спроби перешкодити процесу перемовин, влада має намір продовжувати перемовини із Заходом і Росією для відновлення територіальної цілісності і суверенітету України.

“Ми ніколи не здаємося і вважаємо, що в будь-якому випадку в питанні припинення війни ми будемо рухатися вперед і розмовляти і з партнерами, і з Росією для того, щоб повернути людей і території”, – підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Хай Слуги народу їдуть поїздом, автобусом під обстріли на Донбас, щоб зрозуміти людей

Читайте також:

Ріст пожеж по всій лінії розмежування в Луганській області (відео)

Пожежа на Луганщині підступає до електропідстанції, детонують боєприпаси