Спільними зусиллями ГО «Bombers pel món Valencia» та команди столичного депутата Київради Георгія Зантараї для четвертого пожежно-рятувального загону Київської області було передано пожежну машину V-8988-DY. Про це повідомляється у соцмережі депутата Київради.

— Цей великий крок уперед, який дозволить рятувальній службі забезпечувати безпеку та захищати місто з ще більшою ефективністю та впевненістю. Окрема вдячність Васильківському міському голові Наталія Баласинович за координацію та організацію передачі автомобіля. Mykola Kravchuk за його допомогу та підтримку у транспортуванні. Igor Grishachov ваш внесок був вирішальним у здійсненні нашої мети – забезпечити захист та безпеку мешканців м. Васильків.
Зантарая, впевнений, що пожежна машина буде використовуватися для екстрених ситуацій та виїздів у Василькові, оскільки оснащена сучасними технологіями та обладнанням, що дозволить рятувальникам регіону ефективно та оперативно реагувати на відповідні небезпеки. Він додав, що це вже не перший автомобіль, який його команда передає для військових та цивільних потреб. Обіцяє, що ця робота на користь країни триватиме і надалі.