Заступник голови КМДА Олександр Густєлєв під час інспекції ремонтних робіт на станції метро «Палац спорту» розповів, як під час карантину та тимчасового припинення перевезення пасажирів фахівці метрополітену проводять всі необхідні роботи з утримання інфраструктури підприємства у належному стані. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

«Ремонтні бригади КП «Київський метрополітен» працюють у посиленому режимі. Наразі всі роботи, що проводилися виключно вночі в коротке «технологічне вікно», виконуються у денні зміни», – зазначив Олександр Густєлєв.

За словами посадовця, наразі в столичній підземці тривають такі роботи:

  • На станціях метрополітену проводяться роботи із заміни колійного полотна, рейок, електрообладнання.
  • Виконуються роботи з технічного переоснащення мережі освітлення, пожежогасіння, вентиляційного та насосного обладнання тощо.
  • На станціях «Майдан Незалежності» та «Золоті ворота» тривають капітальні почергові ремонти усіх ескалаторів, у депо метрополітену проводиться технічне обслуговування, ремонти та обкатка рухомого складу».
  • Найближчими днями на 3-х станціях метрополітену – «Арсенальна», «Сирець» та «Лук’янівська» – розпочнуться роботи з капітального ремонту в рамках реалізації програми доступності.

https://www.facebook.com/kyivcity.gov.ua/videos/1422970651208442/

 

Нагадаємо, Кличко відповів, чи зупинили будівництво метро на Виноградар

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Про зняття обмежень та будівництво метро на Виноградар: брифінг Кличка (наживо)

В Києві активно ремонтують дороги та метро під час карантину